mandag 30. januar 2012

Rosa nerding

Til jul fikk jeg det fineste smykket av Mirrevirre, som siste presang i kalenderen min. Smykket er i bruk ofte og det er ren latskap at jeg ikke har blogget det før. 
Geek på rosa bakgrunn, skrevet med elementer fra periodesystemet. Hvor kult er ikke det, liksom? Joda, jeg er litt nerd... :D

Men ærlig talt, hvem er det som plantet ideen om at realister og realfag skal være så kjedelige? Det stemmer jo ikke! Ta arbeidsantrekket mitt som eksempel. Labfrakken er et viktig verneplagg for folk som jobber med kjemikalier på en lab. Men hvem sier det må være en uformelig, hvit sekk? Noen sømmer i overkroppen, litt ekstra stoff over hoftene og en pakke tøyfarge - og vips var labfrakken figursydd og rosa. Noen som klarer spotte meg i Flashmobvideoen som ble laget på NTNU før ForskerGrandPrix høsten 2010? Hihi! 

Mitt tvillingsjel innen rosanerding, er tydligvis Sunniva - og hun blogger om det også! Bloggen hennes har vært omtalt i Dagbladet og hun blogger om "kjernefysikk og forskning og sånn" - en herlig blanding av dagens outfit og kjernefysikkfakta. Me like! 

3 kommentarer:

Monstermønster sa...

Oooooi! Veldig, veldig fin!

Og ikke overraskende at det var deg i rosa labfrakk. Heia!

(Men så er jeg en hemmelig kjeminerd. Strengt tatt står jeg ofte frem som tallnerd, så så hemmelig er det vel ikke)

Lille frøken prosess sa...

Fantastisk bra smykke! :D

Marit sa...

Herlig video! Spotta deg både med den herlige rosa labfrakken og i annet antrekk :)

Da har jeg sosa rundt i bloggen din en liten stund - imponert over det vakre ullteppet Islandsauen og mye annet!