mandag 3. oktober 2011

Rosa derpå

Ballonger, girlandere, geleshots, punch, drikkebeger, bilder, puter, duker og 40+ mennesker - alt ikledd rosa nyanser. Om soveromskommoden så ut som dette, så kan dere gjerne  tenke dere til hvordan resten av leiligheten så ut. En fantastisk rosa innflytningsfest var helt klart verdt klissete gulv, gele i taket og et lett kaos.


Jeg venter enda på hverdagene, der jeg skal sitte i den gode sofaen min med strikketøy og se på den store tv'en jeg har kjøpt. Enda har de ikke kommet. Når jeg ser på kalenderen min er den full av venninneavtaler, trening, arrangementer, jobb i Forskerfabrikken og i det siste også temmelig mye på reise. Ikke at jeg klager, jeg elsker å ha noe å gjøre, men jeg hadde jo sett for meg at jeg skulle få strikket så mye nå som jeg faktisk har en tv å se på. Jeg må bare justere oppfatningen min av en hverdag. Hos meg er det visst en dag der jeg kommer hjem halv elleve, sliten etter masse morsomt og klar for den gode sengen på det fineste soverommet (som nå ikke lenger er mer rosa enn hortensiaen jeg fikk fra de søte venninnene mine).

4 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Det både ser og høres ut som om dere har hatt en fin fest :-)

Det er greit å ha masse å gjøre, men det gjelder å finne tid til å sette seg ned også....den kommer nok ;-)

Ha det godt - klem Siv

Karen sa...

Så kjekt å ha avtaleboken full! Det er ikke noe som er mer energigivende enn å fylle dagene med positive gleder :) Kos deg!

Iris sa...

Høres ut som en travel hcverdag jeg kjenner meg god igjen i :) Ferdig som student, nå har jeg jo tid til alt, men neida...

Monstermønster sa...

Høres ut som en bra fest!