søndag 9. oktober 2011

Mammabåten og pappabåten


Det tok bare to måneder, så var første ordenlige bilde på veggen. Tittelen - som selvsagt ikke er malerens egen - kom til da mamma skulle beskrive bildet for meg i sommer. Bildet er nemlig bare utlånt til avdeling Trondheim, men barnet er svært fornøyd likevel. Nå må jeg bare få duk som passer og malt stolene to strøk til, så begynner det hjørnet av leiligheten å bli ferdig.

3 kommentarer:

Fuglemamma sa...

Så koselig bilde - og lånebilder er lurt, da kan man bytte dem ut etterhvert som man har sett seg mett;-)

StrikkePia sa...

Så koselig du har fått det. ;-)

Ege sa...

Hei, søkte på linkwithin og fant bloggen din. Hvordan syns du linkwithin fungerer? Jeg er litt usikker på om jeg skal beholde min, syns det blir rotete... Og er den verdt det? Blir innlegg lest?

Legger meg til som følger :)