søndag 28. august 2011

Old, new, borrowed, blue

Alt er på plass om jeg finner ut jeg skal gifte meg med leiligheten min :)


Settebordet er gammelt. Det er laget av oldefar av et kirsebærtre som stod i Klokkergården i Lyngdal. Mamma hadde det hjemme i Bergen, jeg ville gjerne ha det og nå er det [som mye annet] midlertidig omplassert til avdeling Trondheim.

Orkideen er ny. Som gammel blomsterpike er jeg god til å finne den fineste orkideen blant mange mindre fine. Denne er fra IKEA og kostet latterlig lite til å være så fantastisk fin som den er.

Idéen er lånt. Venninnen min har verdens fineste leilighet og så mange gode ideer. For en gangs skyld priser jeg meg over at hun bor i Bergen, ellers hadde det vært for opplagt at jeg er og blir en copycat.

Stæsjet er blått. Eller blått, turkist og grønt, om man skal være nøye. Potten er fra IKEA og de to lysestakene fra Fretex, selv om telysholderen strengt tatt har sin opprinnelse fra IKEA, den også.

5 kommentarer:

Karen sa...

Så lekker leiligheten har blitt! Elsker den blåfargen på soverommet ditt!

Ha en strålende kveld...

Frk.Virrum sa...

...ja, da var det bare å finne prinsen da, om du ikke allerede har funnet han...
Takk for koselig hilsen hos meg!

Klem!

LYKKEBO sa...

Hei du!

Så Koselig med hilsen fra deg!:)
Lenge siden jeg har besøkt bloggen din å!

Og når jeg kom inn her-var jeg sikker på at jeg skulle gratulerer deg med giftemål!!hehe..
Flotte farger-og flott sammensatt!

Bladde meg nedover...Julie er jo blitt så stoooor!
Helt utrolig hvor fort tiden går. Hils storesøster så mye:)

Klem

Auuud sa...

Ja, du er klar for "I do" med leiligheten nå ja! :)

Og jeg skjønner at jeg må ta meg bedre tid i blomsteravdelingen på IKEA, neste gang jeg er innom :)

borghild sa...

Så koselig leilighet du har! Og du har virkelig en lang utsikt, det må jo være deilig å kunne se litt langt istedenfor rett inn i en vegg (eller en annen leilighet for den saks skyld). Selv om vi bor i enebolig, så savner jeg en god utsikt, det er ganske tett med naboer på alle kanter, og jeg er jo ikke helt vant med det, jeg som er oppvokst på landet;)
Likte også kjempegodt vinduskarmen din, jeg har alltid ønsket meg et sånt stort vindu med brede karmer, slik at man kan sitte der på myke puter og drikke te og nyte utsikten:)
Ha en finfin tirsdag! klem B:)