fredag 6. mai 2011

Det kan nok ta sin tid

...skrev jeg i juli 2009, da jeg oppsummerte at blokking, trådfesting og sammenhekling gjensto før de kjemperaske heklerutene i Eskimo ble til et ferdig teppe. Og sin tid tok det. Sommer ble vinter og vinter ble sommer og sommer ble igjen til vinter før teppet ble helt ferdig. Det virkelige skippertaket ble tatt i julen og siden har teppet vært ferdig i Bergen - uten at det har blitt dokumentert.


Teppet er heklet etter Garnstudiomønster i store mengder Eskimo jeg fikk fra Kate. Størrelsen er liten gigant; på bildet over ligger det dobbelt. Den hullete strukturen både varmer og gjør teppet forholdsmessig lett og luftig.  Nå kan oktoberkvelder på hytten bare komme - under dette teppet er det plass til både Julie, tante og resten av familien.

14 kommentarer:

Hanne sa...

Kjempe flott teppe, digger fargesammensettingen :D ønsker deg ei god helg :D Liker forresten at du blogger igjen, du lager alltid så utrolig fine ting :D

Hanne sa...

Det ble gjennomført nydelig.
God helg!
Pludrehanneklem

Mette sa...

Absolutt nydelege fargar!

Lille frøken prosess sa...

Lekkert!

Hekkan Hekkel sa...

Heilt nydeleg :)
Så koseleg blogg du har, og så mange fine ting du lagar :)
Her vil eg gjerne kome tilbake.
Mvh, Kristin :)

Snertne sneller og små nøster sa...

Kjempefint!

lise sa...

Lekkert, og ikke så verst raskt heller, om vi sammenligner med meg...

Helle sa...

Dette var et virkellig imponerende stykke arbeid! Liker fargene du har benyttet deg av i teppet ditt. Jordfarger gir en egen lun stemning og symboliserer jordnærhet og trygghet - som passer godt når man kryper sammen under et teppe.

Mirdiz sa...

Skikkelig stilig teppe!! :)

Frk.Badegakk sa...

Kjempelekkert teppe! Og fargene er jo perfekte da!=D

Ellemell sa...

kjempefint da!
Teppet haddde jeg brukt hele året:)

ha en fin fin helg:)
klem ellemell

Knitgirl sa...

Kjempeflott teppe!! Så gode og lune farger, flott at du fikk det ferdig til slutt,men egentlig synes jeg ikke det var en sååå gammel ufo da (har hørt om verre, en "venninne" av meg for eksempel, hun brukte fire år på sitt teppe...)God helg!

duBedåre sa...

Utrolig stilig teppe! Liker de stoore hexagonene og den antatte tykke myke følelsen. og fargene!

Syns det er så herlig å høre om dine tantegleder, det får meg til å lengte etter mitt 2. tantebarn som ankommer om ikke så altfor lenge. Og til å fortvile over at de begge bor så lant unna... Godt jeg har mine egne to troll å kose meg med, da. (o:

Ha en fin dag!

Stine sa...

Flott teppe i fantastisk deilige farger. Brukte du like mye garn som oppgitt i oppskriften?