mandag 1. mars 2010

Knappevinner

Hele 77 personer ville vinne mine hjemmelagde knapper - det er altså ufattelig mange og bare helt utrolig gøy!

 
Jeg gikk til random.org og lot systemet generere et tall fra 1-77. Det ble 48 og jeg talte meg nedover kommenarene. Da jeg så kommentaren måpte jeg. Så talte jeg og så på kommentaren igjen. Og enda en gang. Greit at søs var besøkende 25 000, men at kommentaren fra Julie skulle vinne konkurransen - det må da være mer enn to standardavvik fra normalen?

Jeg ringte søs og vi ble enige om at vi måtte trekke en vinner til, sånn for at ingen skulle tro jeg jukset. Denne gangen ble det magiske tallet 5 og min trofaste leser AnitaK kan dermed også se frem til (rosa) knapper. Gratulerer til vinnerne og gratulerer til meg som har så mange søte leser! Dere gjør det virkelig verdt å blogge!


PS! Dersom du fortsatt har lyst på hjemmelagde knapper, så vurderer jeg å lage opp noen for salg. Følg med, så får vi se om det blir noe av! 

2 kommentarer:

Anita K sa...

Jeg tror jeg dåner..og jeg som aldri har vunnet noe som helst av betydning... Hurra!!!!

Nattfiol sa...

Hurra hurra hurra for Julie! (Jeg visste at det lønt seg å legge inn to kommentarer slik at vi hadde større vinner sjanse)

Har prøvd å ringe deg - men kommer ikke frem. Vel, vi er på fjellet og nyter det gode liv i en leilighet med skype. Så hvis du vil hilse på oss kan du få lov til deg ;-)