torsdag 4. februar 2010

Garn fra New York

Med tre besøk hos PurlSoho er det ikke til å komme fra at det ble med noen nøster hjem. Alt garnet deres er nydelig, fargene fantastiske og det er særdeles vanskelig å gå derfra uten og plukke med seg bare litt til.  Særlig siden de nøstet opp garnet for meg, det er jo så kjedelig å gjøre selv. 
purlgarn 
Øverst ser dere to nøster to nøster Koigu Kersti (som jeg faktisk fikk 40% avslag på siden det var siste i hvert fargeparti), to nøster Koigu Kerrtu )som er tynnere enn Kersti= og nederst to nøster merinoull og et nøste merino silk fra Manos de Uruguay, Merinosilken holder på å bli noen pulsvanter, som riktignok er på stedet hvil siden det er varmere i her enn i New York.
DSC06842

Den fantastiske rosa vesken fant jeg hos oilily i Soho. Til under halv pris måtte jeg bare ha den – den er stor og god, kan romme nydataen min og flere skolebøker og så er den jo bare så fin og rosa da! Da jeg kom over et matchende nøste i en garnbutikk på 51. gate, så måtte jeg bare slå til. Jeg fikk ikke med magebeltet, men jeg har googlet litt og tror garnet er MerinoMia fra Prism. Fint er det uansett!
 
PS! Mini (altså symaskinen) er ikke kommet enda, den er på vei fra Amazon, men når den kommer lover jeg flere bilder. Fine lille Mini.

14 kommentarer:

Maja sa...

Gleder meg til å se minien ;)
Er det mulig å få bestille noe fra "over there"?
Skulle gjerne hatt et par grå converse sko, ikke det at jeg trenger de nå i dette vinterhæl.....men til våren når den en gang kommer ;)
Hvordan er prisene der borte?
klem

Frk.Badegakk sa...

Jeg elsker veska og garnet oppå den!!! Fantastisk kjøp!!!! Herlig!

Ruth sa...

Så herlig garn! Nydelige farger. og veska passet jo så inderlig inn. Jeg syns du har vært helt utrolig flink jeg. ;)

Symaskinen ser kjempesmart ut. For ikke å snakke om SØT!

Anita K sa...

Helledussen jeg trenger en tur tilbake ser jeg... Var på purlsoho i høstferien og kjenner at jeg skulle så gjerne vært der mer... Deilig farge på den der vesken du, jeg liker rosa jeg :) Det lille nøstet som ligger oppå, det kan ikke være Koigu Merino for eksempel, de har i alle fall fargeskift av en annen verden. Men det er bare Wild Guess altså :) Ha en nydelig dag, klemmer i fleng

Hanne sa...

Nydelig garn, herlig herlig. Så digg at de nøster opp garnet for deg, det er en super begrunnelse for å kjøpe mer spør du meg :D

MirreVirre sa...

Jeg å vil på purlsoho! Bare skikkelig misunnelig kjenner jeg =) Masse fint garn du hadde kjøpt og veska var kjempesøt!
Ha en finfin helg!

Brekkevold sa...

Gleder meg til shopping i NY!!
Er veskegal, så her er jeg redd at man fort blir blakk ;)
Kanskje jeg må kjøpe med litt gran til noen strikkeentusiaster.

marie sa...

Hvilke farger som er meg nå? Hm. Det kommer an på. Til klær er det brunt, lilla, grått og isblå. Til interiør er det turkis, isblå, brunt, lilla, og et tøtsj av gult, orange og sprekk rosa.

StrikkePia sa...

Så flott garn og veske, og alt det andre garnet også. :-)
Garnet på vesken er veldig veldig likt det Manos Uruguay garnet jeg har strikket babytrøye av, det er veldig like farger. :-)

Nattfiol sa...

Hva er adressen hit?

Den må du jo legge ut slik at vi som skal til New York lett finner frem til denne lekkerbisken ;-)

Guro sa...

Åh, den Oilily-veska sikla jeg på i høst. Heldiggrisen! Masse deilig garn også.

Frida Frænka er ikke en garnbutikk, det er en herlig, herlig rotebutikk med brukt og antikk. Deriblant knapper. Favorittbutikken i Reykjavik! Den ligger i Vesturgata, ikke så langt fra Ingolfstorg og turistinformasjonen. Ellers ligger det en brukbar garnbutikkguide til Reykjavik i bloggen min. :)

M sa...

Et stort hjerte for Amerika, skulle det være.
:D

M sa...

Herlig!
Jeg har hatt en elskovshistorie, en New York City boy i mange mange år...men over nå.. savner byen....jeg pendlet..
Vi pleide å kjøre til Michaels for garn....alltid så mye spennende som jeg ikke fikk hjemme...Og gøy å strikke i en vennegjeng som trodde jeg kunne trylle...for det hadde de ikke sett før...
Jeg har bodd 2 år i USA i min skjønne ungdom...
Første gang jeg var i USA var jeg 7 år...siden har jeg mistet telling..så jeg har et stort hjerte og masse historie left behind...
Ha en fin dag!
Klem,M
Ps..forrige innlegg ble litt for heavy, angret meg og slettet det...

kamelone sa...

Oooh, så mye fint garn! Må nok innom PurlSoho jeg også i oktober :-D