tirsdag 27. oktober 2009

Så gjør vi så når vi garn i posten vi får...


...altså tar garnet ut i trappen for fotografering og får veldig snåle blikk fra naboene som kommer ut for å ta inn klesvask.

Helt ut av det blå fikk jeg pakke fra AnitaK, som synes jeg fortjente en hilsen. To nøster rosa smart, et nøste lilla smart, en masse bamsebånd (som jeg ikke rakk ta bilde av på grunn de naboene) og et nydelig kort. Smartgarnet skal definivt få bli noe til Julie - det er nydelige prinsessefarger. Tusen takk Antia - jeg ble helt rørt, jeg!


...men det var ikke bare Anita jeg har fått garn fra. En mer planlagt garnleveranse kom fra KnitPicks. KnitPicks er kjent for rimelig kvalitetsgarn - men også for at de kun sender til USA. Et fint garnmerke å forsøke ut, altså, når man først befinner seg her borte. Jeg fikk bestilte litt av hvert og gleder meg til å prøve. I trappen ser dere Palette øverst, et tynt ullgarn (200m/50gram) som jeg tror egner seg fint til babystrikk. Nederst er det merinogarn på tykkelse med Smart, i nydelige farger som skal bli tilbehør til den fine jakken min.

Jeg fant også noen hesper lacegarn (70%merino, 30%silke) - som var enda billigere enn normalt siden fargene skulle gå ut. Jeg har tre av den i Mango og har veldig lyst å strikke nøstebarntunika til meg selv i det. Vi får se om det skjer... De to nøstene med grønn bomullsblanding skal bli en Sheldon - til Julie, selvsagt.

KnitPicks har et garn som heter "Telemark" også - og navnet var nok til at jeg måtte teste ut det. Det led samme skjebne som bamsebåndet da naboen kom, så bilde får heller komme av det ferdige produktet. Prisen er kanskje det beste av alt - jeg betalte ikke mer enn $2.99 - ca 16 kroner - for noen av nøstene.

Hadde jeg nå bare sluttet å være på biblioteket til 23 annenhver kveld, så hadde jeg kanskje fått tid til å strikke litt også. Det bør bli en lang flytur hjem til jul. Tihi.

12 kommentarer:

Marihøna sa...

Så masse flott garn og så kjekt med venner som sender sånne koselige gaver :) Ikke rart du fikk noen merkelige blikk fra naboen - hvem er det som dekorerer trapper med garn liksom?! Selv så sniker jeg meg ut på terrassen eller hagen når jeg skal ta bilder av ting jeg har laget, engstelig for at noen skal se meg og tro jeg har blitt helt gal ;)

Ha en fin dag!

Hanne sa...

Åhh så mange fine godsaker :D det klør i fingrene :)

Anita K sa...

Å sååå fine bilder! Glad for at du likte Smartgarnet, syntest at du trengte en liten oppmuntring..men så tar vel postgangen en evighet :)Artig med naboer som kikker da, de tror sikkert bare at det er noe nordmenn gjør med garn... Lufter det litt kanskje :) Ha en flott dag, klemmer i fleng

Myr sa...

Masse fint garn :)
Synes naboen din kunne vist LITT forståelse for at ute er det faktisk bedre fotolys i disse dager :)
Ha en fin høstdag

Liv sa...

Så kjekt med nytt/ukjent garn. Jeg har lest på Pinneguris blogg at Palett skal være bra garn, og etter som jeg har forstått velger hun garn med omhu;))Hun strikket Latvia-votter av det.
Gleder meg til å se hva du skal lage av det nye garnet!

milstjerne sa...

Nå er vel du strengt tatt ikke min bloggvenninne, kjære :)
Hadde det vært "Til en fantastisk venninne/bestevenninne" skulle du selvfølgelig vært den første som fikk den ;)

Klemmer

Nattfiol sa...

Jeg har shoppet garn i kjellerbutikken i Straumesvingen. Mange prosjektet som er påtenkt, lurer på hvor lang tid det tar å gjennomføre ting med baby i hus...

Noen av de er tenkt som julegave til deg faktisk! ;-)

Beate sa...

Så mye flott garn! Og herlig å fotografere det i trappa :)

Frk. Badegakk sa...

Sååå masse lekkert garn! Sikker på at du klarer å trylle frem noe riktig lekkert av dette altså!!! *Glede seg*

Myrtle sa...

Så fine farger! Inspirerende. jeg har så lyst til å kjøpe garn nå, men må vel først bruke litt av det jeg har...

Jorunn's hobby sa...

Stikker innom ved en tilfeldighet...

Så mye flott garn!

Snuppesnella sa...

Vakkert syn ! Sier det samme som Marihøna: Naboene mine må tro jeg er gal, som tar bilder av sokker ute i hagen ! Thihi..
Ha en fin tid der borte. Hilsen en bergenserinne.