søndag 9. august 2009

Strikkepinnekunst

Jeg har laget maskemarkører av det artige slaget. Fire markører er nok til å markere f.eks raglanfellinger og i settene med 3+1 markører er den ulike markøren ment til å markere omgangsstarten.

(trykk på bildet, så blir det større)


Har du lyst på et sett?
Settene koster 50 kr pr stykk + porto. Det vil kun bli mulig å kjøpe dem denne uken - neste uke er jeg dratt til USA og da er det for sent. Send en epost til margrethe . nergaard (at) gmail . com - og prinsippet som gjelder er førstemann til mølla.

Edit: Da var alle settene borte (med et lite unntak, følg med!), under et døgn etter jeg la dem ut! Dette var så moro at jeg tror jeg må satse på repetisjon i løpet av høsten.

10 kommentarer:

Marit sa...

Hei:)
Takk for kommetar på bloggen min. Jeg så den ikke før nå, men angående strikkejakka som er strikket i et stykke så begynner jeg på det ene ermet og slutter på det andre.

Flotte strikkemarkører du har laget. Jeg har et par slike, men jeg finner ikke ut hvordan de skal brukes. Jeg bruker bare en tråd når noe skal markeres, men det hadde sikkert vært lurt å lære seg å bruke markører.

Ida sa...

Heisann!
Oj, dette var en spennende blogg :) Må kikke litt nedover her!
Takk for koselig kommentar på bloggen min! Jeg bruker program fra photoscape for å lage montasjene. Du laster det ned gratis fra nettet, og er utrolig enkel i bruk!

Klem fra Ida

mono sa...

Supersøte maskemarkører!! *sukk*

Helen Brekke sa...

Dei var kjempesøte! Reikner med det ikkje tar lang tid å få solgt dei:)

Eg husker lite ifrå graviditeten, så eg synest det er litt synd at hobbyboden blei fornya rett etter fødselen, skulle vert artig å hugse kva eg skreiv. Hugser berre det var ei koseleg jente som sendt pmar til meg, men eg har gløymt kven det var:(
Tida går kjempefort!

sinnlighet sa...

Hej,

Din blogg är så färgglad & härlig! Har Du fått Din vinst ännu? Jag undrar så ifall Du hinner få den innan Du reser till USA. Du skall väl vara med på min nya tävling, med priser som säkert tilltalar Ditt färgsinne, från Smällkaramellen! Hör av Dig!

Agneta

marie sa...

Du må titte innom hos meg!

Fin i Formen - Margrethe sa...

Så søte markører du har laget :) God tur til USA!

Beate Austvoll sa...

Knall tøffe maskemarkører, skulle gjene hatt noen slike, men oppdaget ikke bloggen din før i dag:-(
Vel ikke noe å gjøre med det. Håper du får det trivelig "over there"

Beate

Siri sa...

Hei!
Fantastisk kule maskemarkører!!!
Håper at du kan gi et lite vink dersom du opprettholder produksjonen når du er tilbake?! :)
Har så lyst på slike med pingviner *blinkermedøynene*

Ønsker deg en flott tur!

Anne sa...

Nydelige maskemarkører... Jeg ble så inspirert så jeg måtte lage noen jeg også :) har linket til deg i innlegget.