mandag 24. august 2009

Barselgave

Jeg har enda ikke rukket ta i pinnene her borte, så dette er blogging av sommerens produksjon - men som enda ikke er fremvist.


Kusinen min fikk sønn nummer to en uke før jeg reiste over dammen. Luen er Tychus og ble strikket allerede i vår. Selv i min supertravle avreiseuke fant jeg tid til å strikke et par matchende sokker. Sokkene er basert på Malins oppskrift, men uten nedbrett og med snørebånd. Diskret striper i støvgrønn og lyseblå alpakka, den ene fra Drops og den andre fra DSA, passer fint til små gutter og gir liv til plaggene uten at de blir for dominerende.

Igår fikk jeg meg bosted, så da får jeg forhåpentligvis litt bedre tid til å besøke blogger, besvare mail og kommentarer og hente inn igjen mitt virtuelle liv også.

8 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

For et søtt barselsett!=) Takk for kommentaren på sokke/sko bildet mitt, beklager at jeg var så kjip på infoen. Skoene er fra Bianco - den besteste skobutikken i verden, og de var på salg til 225kr ei uke før 17.mai i år. Elsker de! *kose skoene sine*

Hanne sa...

Kjempe søt gave til en liten nykommer til verden. Du produserer jo som bare det, skjønner ikke hvordan du rekker det jeg tihi. Imponerende, du er skikkelig flink :)

Elisabeth sa...

Nydelig barselgave..

shygirl sa...

Herlig barselsett, det er slikt som er veldig kjekke gaver. :-) Fine farger sammen, kan nesten ikke se at det er to farger. :-)
Mange av mine nettkjøp kommer av ting jeg snapper opp i ulike blogger, det er jo så mye fint der ute som man finner fordi noen tipser om det. :-))
Så flott at du har fått deg bosted, da blir det nok litt mere ro og tid til ting.
Ha en flott uke. :-)

Hanne sa...

Så delikat og skjønt sett!

litenIda sa...

Det var søtt! Har lett etter noe liknende å strikke for å gi bort i barselgave selv, og dette var jo perfekt!
Tusen takk for maskemarkørene! De var kjempefine! Nå må jeg nesten bare sette igang å strikke litt, så jeg får brukt dem! :)

Hyggelig å høre hvordan det går med deg i junaiten! :)

Knitgirl sa...

Nydelig sett!

milstjerne sa...

Jeg savner deg sånn!
I natt drømte jeg at du plutselig satt her i sofaen min igjen, veldig koselig :)

Jeg skrev inn adressen din på den fantastiske mobilen min, så nå har jeg sett huset du bor i på sånn "street view" - artig :)

*klemmer*