onsdag 3. juni 2009

Far og datter på norske veier

Siden minstejenten hadde et utall ting som måtte flyttes fra Trondheim til Bergen, måtte pappa trå til. Han kom med varebil, som behørlig ble fylt med møbler, klær og annet man har samlet seg opp gjennom tre år i Barteland. Jeg fikk spørsmål om jeg nå var ferdig for godt - det er jeg nok ikke. To år av utdannelsen gjenstår, men det neste året skal tilbringes på andre siden av dammen - derfor var det greiest å flytte alt hjem.


Norge er et vakkert land og særlig i nydelig pinsevær. God tid hadde vi også langs veien, så turen hjem ble en riktig mini-ferie. Vi overnattet på Otta og stoppet ved Ridderspranget ikke langt unna, et flott juv med masse vann.
Vi stoppet også i Årdal og spiste lunch på gamle Lærdalsøyri. To flotte steder jeg ikke tenkte på å ta bilde av. Avstikkeren til Undredal ble derimot grundig dokumentert. En vakker liten bygd, inneklemt mellom fjell og fjord og kronet med norske flagg på Pinsedag.Undredal er kjent for to ting - geitost og Norges minste stavkirke. Vi fikk med oss begge deler.


At pappa har vært på tur med strikkende hunkjønn før, er tydelig. Dette skiltet var både pappa og jeg overbevist om at lød "Garnstova." Tihi.


Når man snakker om garn - det ble strikket på turen. Pappa kjørte og jeg stod for strikking og prating, Fin fordeling og jeg og Klukka ble gode venner. Nå må jeg bare grave frem resten av garnet fra flyttelasset sånn at jeg kan få fortsatt.

Både far og datter var enige om at det hadde vært en helt super pinseferietur.

6 kommentarer:

nragnhild sa...

Så smart å stoppe på Otta da! ;) Det er ellers en helt nydelig tur å kjøre i godt vær, så det var flaks med den :) Gleder meg til å se Klukkaen ferdig! :)

litenIda sa...

Det så ut som en flott tur! Norge er et fint land! :)
Hvor skal du ta første del av mastergraden, da? Høres spennende ut med litt avveksling! :)

Brit sa...

Flott norsk natur og jeg synes det var en lur arbeidsfordeling med far som kjørte og deg som strikkende:)Regner med vi snart ser Klukka ferdig:)

Anita K sa...

Så kjekk tur du ser ut til å ha hatt da, deilig å strikke seg hjem :) Blir spennende å se klukkaen din. Håper du får en flott sommerferie, med litt jobb og masse tid som ikke er skole eller eksamen. Ønsker deg ei suuuuper helg, klem

Hanne sa...

Jeg elsker bilturer! Høres ut som du og faren din har hatt en hyggelig kjøretur, med fine stopp underveis.
Nå ønsker jeg deg god ferie (håper du har tid til å puste på litt, etter å ha lest om hvilken maks-belastning du har utsatt deg selv for).
Pludrehanneklem

Ugla sa...

Scrolla litt nedover i bloggen din og plutselig kom vaffelbildet opp - nå ble jeg akutt sulten og håper at jeg ikke har pakket ned vaffeljernet for flytting :-)