onsdag 11. mars 2009

Å hjelpe Islands økonomi ...

...er en brukbar unnskyldning for å handle masse garn, pinner og annet strikkerelatert.


Mamma og jeg fikk hver vår kvartkubikkspose med varer med fra Alafoss-fabrikken. Nedi posen min skimtes 2 kilo plategarn, en del bulky-lopi og litt andre godbiter. Garnet har planer, men det blir sikkert en stund til de blir satt ut i live - garnet ble nemlig sendt hjem til Bergen.Med til Trondheim ble derimot disse nøstene. Lettlopien har jeg planer for - de grønne nøstene skal bli vest, de brune og hvite nøstene en hals og de fire fiolette nøstene har jeg lyst at skal bli en stripete bolero - jeg må bare finne et mønster først. Lodband er tynt-tynt, uvasket og blir nydelig til sjal siden det er litt stivt og dermed fint lar seg blokke.Harmonie Woods-pinnene fant jeg også på Sagaøyen. Nå har jeg korte pinner i størrelse 3-5.5, samt litt ulike kabler, kabelkoblinger og annet tilbehør. En liten bestilling på pinne 6, 6.5 og 7 - så har jeg det jeg trenger. Et pinnemål fant jeg også. Sneglehuset kan brukes som smykke siden det er uten skrift på den andre siden - mitt bor enn så lenge sammen med de nye pinnene mine.

8 kommentarer:

Hedvig sa...

For en flott fangst! Jeg er spent på om det kommer noe til Trøndelag også....

Ruth@ sa...

Hei...
dette så herlig ut masse smågodt her... Her har du noe og kose deg med...

sissels sa...

Super fangst dere har fått tak i, og her har du noen timer foran deg med strikking og hygge.

toja sa...

Her har du handlet mye fint ja. Godt at noen hjelper til på Island;)

lise sa...

Du er jammen grei og støtter veldedighet! Ja, og noe i retur er det jo greit å få..

Sommertid sa...

Her var det mye fint garn..og mange planer..det er alltid morsomt å gjøre slike innkjøp ja.
Go onsdag !

Bitt@mi sa...

Å, så mye nydelig garn da. Og flott at du støtter Island;-) He he..

sipusa sa...

Så nydelig det sneglehuset er! Hm......blir fristet nå jeg, så stikker av fra bloggen din så fort jeg klarer;-P